1

O pranju | Dubinsko Pranje Nameštaja

Go to content

Main menu:

Dubinsko pranje nameštaja Kragujevac


Mnogi od nas ne shvataju da to što našem domu daje najveći sjaj jeste u stvari nameštaj na kojem sedimo, ručamo, spavamo i obavljamo svakodnevne aktivnosti.
Vremenom, pored toga sto se nameštaj znatno prlja, postoje i stvari koje golim okom nismo u stanju da vidimo. Te stvari su mnogo opasnije nego sto mislimo. Nažalost to su bakterije i grinje koje jedino dubinskim pranjem nameštaja, karcherovim mašinama PUZZI možemo da uklonimo. O čemu pričamo možete se uveriti, tj. možemo vam pokazati u toku rada ukoliko želite da vidite.
Sam proces dubinskog pranja nameštaja se sastoji od kvašenja nameštaja, četkanja i usisavanja vode, izvlačenja prljavštine sve dok se iz nameštaja ne izvuče čista voda. Sušenje posle pranja zavisi od kućnih uslova i vremenskih uslova u trajanju od 2 do 12h. Pranje obavlja naš stručni tim, ljubazno osoblje, iza kojih stoji 10 godina uspešnog poslovanja.
Pored toga što ćemo iseliti fleke, grinje, bakterije i neprijatne mirise imacete utisak da ste vaš dom obradovali novim nameštajem.

Dubinsko pranje nameštaja Kragujevac

Dubinsko pranje automobila Kragujevac


Živimo u takvoj sredini gde je sve oko nas jako zaprljano, a svi znamo da je čistoća pola zdravlja. Zato je jako bitno da naš automobil bude pre svega čist jer mnogi od nas provode jako dosta vremena u njemu. Dubinsko pranje automobila podrazumeva složen proces koji se ne sastoji samo od usisavanja enterijera vozila, već od pranja sedišta, tapacira i podova najboljim nemačkim mašinama Karcher-PUZZI. Ukolilko niste u mogućnosti da priuštite sebi nov auto, nakon našeg pranja imaćete osećaj da ste upravo kupili sebi novi.

Pranje tepiha Kragujevac


Ukoliko Vam je stalo da Vaši tepisi budu zaista čisti i dezinfikovani, pozovite nas. Vršimo detaljno mašinsko dubinsko pranje tepiha najdetaljniji način, pokrivamo svaki segment čišćenja i održavanja tepiha. U prilici smo da se pobrinemo oko svakog aspekta sušenja i pranja Vaših tepiha, održavanja resa ukoliko ih ima, kao i adekvatan način sušenja u odnosu na vremenske prilike, dostavu i način čuvanja tepiha. Pranje tepiha Kragujevac.

O dubinskom pranju u Kragujevcu


Kragujevac je cetvrti grad po velicini u Srbiji i sediste Sumadijskog okruga, Kragujevac je znacajni, kulturni, obrazovani I zdravstveni centar Sumadije, Pomoravlja I susednih regiona. Zbog velikog interesovanja klijenata zelimo da ponudimo nase usluge dubinskog pranja namestaja I automobile i u Kragujevcu. Nastojimo da odrzimo visok kvalitet usluge koristeci za pranje namestaja I automobila samo najsavremenije masine i najkvalitetniju hemiju

Zakazivanje i informacije na 069/331-30-31

Back to content | Back to main menu