Pranje namestaja Srbija | Pranje namestja Srbija | Dubinsko pranje Srbija

Go to content

Main menu:

DPN - Dubinsko Pranje Nameštaja i Automobila u SVIM gradovima u SRBIJI
069/331-30-31

Dubinsko pranje nameštaja Kragujevac | Garnitura  

Svaka dama mašta o urednom i pedantnom domu.Dubinsko pranje nameštaja Kragujevac | Unutrašnjost automobila

Svaki gospodin sanja o čistom i izglancanom automobilu.Ako i vi spadate u red takvih ljudi onda budite uvereni da ste na pravom mestu.

Ukoliko tražite isključivo kvalitet i stručan tim za dubinsko pranje onda vam predlažemo da posvetite par minuta našem sajtu, kontaktirate nas i uverite se zbog čega kažu da smo najbolji…

Dubinsko pranje u SVIM gradovima u Srbiji


Dubinsko pranje nameštaja u svim gradovima: Beograd, Subotica, Smederevo, Mladenovac, Velika Plana, Topola, Kraguejvac, Krusevac, Nis, Lazarevac, Valjevo, Uzice, Zlatibor, Novi Pazar, Jagodina, Cacak, Leskovac, Sabac, Vrnjacka Banja, Vrsac, Zajecar

Usluge dubinskog pranja sirom Srbije radi ekipa sa godinama iskustva rada po celoj Srbiji. Mnogi od nas ne shvataju da to što našem domu daje najveći sjaj jeste u stvari nameštaj na kojem sedimo, ručamo, spavamo i obavljamo svakodnevne aktivnosti.
Vremenom, pored toga sto se nameštaj znatno prlja, postoje i stvari koje golim okom nismo u stanju da vidimo. Te stvari su mnogo opasnije nego sto mislimo. Nažalost to su bakterije i grinje koje jedino dubinskim pranjem nameštaja, karcherovim mašinama PUZZI možemo da uklonimo. O čemu pričamo možete se uveriti, tj. možemo vam pokazati u toku rada ukoliko želite da vidite.
Sam proces dubinskog pranja nameštaja se sastoji od kvašenja nameštaja, četkanja i usisavanja vode, i izvlačenja prljavštine sve dok se iz nameštaja ne izvuče čista voda. Sušenje posle pranja zavisi od kućnih uslova i vremenskih uslova u trajanju od 2 do 12h. Pranje obavlja naš stručni tim, ljubazno osoblje, iza kojih stoji 10 godina uspešnog poslovanja.
Pored toga što ćemo iseliti fleke, grinje, bakterije i neprijatne mirise imacete utisak da ste vaš dom obradovali novim nameštajem.

Dubinsko pranje automobila u svim gradovima: Beograd, Subotica, Smederevo, Mladenovac, Velika Plana, Topola, Kraguejvac, Krusevac, Nis, Lazarevac, Valjevo, Uzice, Zlatibor, Novi Pazar, Jagodina, Cacak, Leskovac, Sabac, Vrnjacka Banja, Vrsac, Zajecar

Živimo u takvoj sredini gde je sve oko nas jako zaprljano, a svi znamo da je čistoća pola zdravlja. Zato je jako bitno da naš automobil bude pre svega čist jer mnogi od nas provode jako dosta vremena u njemu. Dubinsko pranje automobila podrazumeva složen proces koji se ne sastoji samo od usisavanja enterijera vozila, već od pranja sedišta najboljim nemačkim mašinama Karcher-PUZZI.
Pored pranja sedišta kod nas dobijate i GRATIS pranje tapacira na vratima. Uz dogovor sa vama postoji mogućnost da po želji operemo nebo, kao i podove vašem ljubimcu. Takođe tada cenu formiramo sa vama na licu mesta. Ukolilko niste u mogućnosti da priuštite sebi nov auto, nakon našeg pranja imaćete osećaj da ste upravo kupili sebi novi.
Pored ovih usluga vršimo i pranje: kamiona, autobusa i apsolutno svega sto ima veze sa meblom i sunđerom.

 
Početna | O pranju | Galerija | Cenovnik | Naši klijenti | Kontakt | General Site Map

Zakazivanje i informacije na 069/331-30-31

Back to content | Back to main menu