O pranju | Dubinsko Pranje Nameštaja

Go to content

Main menu:

Dubinsko pranje nameštaja Leskovac


Mnogi od nas ne shvataju da to što našem domu daje najveći sjaj jeste u stvari nameštaj na kojem sedimo, ručamo, spavamo i obavljamo svakodnevne aktivnosti.
Vremenom, pored toga sto se nameštaj znatno prlja, postoje i stvari koje golim okom nismo u stanju da vidimo. Te stvari su mnogo opasnije nego sto mislimo. Nažalost to su bakterije i grinje koje jedino dubinskim pranjem nameštaja, karcherovim mašinama PUZZI možemo da uklonimo. O čemu pričamo možete se uveriti, tj. možemo vam pokazati u toku rada ukoliko želite da vidite.
Sam proces dubinskog pranja nameštaja se sastoji od kvašenja nameštaja, četkanja i usisavanja vode, izvlačenja prljavštine sve dok se iz nameštaja ne izvuče čista voda. Sušenje posle pranja zavisi od kućnih uslova i vremenskih uslova u trajanju od 2 do 12h. Pranje obavlja naš stručni tim, ljubazno osoblje, iza kojih stoji 10 godina uspešnog poslovanja.
Pored toga što ćemo iseliti fleke, grinje, bakterije i neprijatne mirise imacete utisak da ste vaš dom obradovali novim nameštajem.

Dubinsko pranje nameštaja Leskovac

Dubinsko pranje automobila Leskovac


Živimo u takvoj sredini gde je sve oko nas jako zaprljano, a svi znamo da je čistoća pola zdravlja. Zato je jako bitno da naš automobil bude pre svega čist jer mnogi od nas provode jako dosta vremena u njemu. Dubinsko pranje automobila podrazumeva složen proces koji se ne sastoji samo od usisavanja enterijera vozila, već od pranja sedišta, tapacira i podova najboljim nemačkim mašinama Karcher-PUZZI. Ukolilko niste u mogućnosti da priuštite sebi nov auto, nakon našeg pranja imaćete osećaj da ste upravo kupili sebi novi.

O dubinskom pranju u Leskovcu


U srcu leskovačke kotline, na maloj reci Veternici, blizu njenog uvira u Južnu Moravu, leži grad Leskovac. Njegovo petorečje (sliv pet reka) je u svetu veoma retka geografska pojava. Poput tih reka, u ovaj grad su se istorijski slivali mnogi narodi i običaji. Ali, on je sačuvao prepoznatljiv duh, vrcav, brz, ubojit kad treba, žitelje pune života koji o sebi pričaju na hiljade viceva. ...Zbog velikog interesovanja klijenata zelimo da ponudimo nase usluge dubinskog pranja namestaja I automobila u Leskovcu. Nastojimo da odrzimo visok kvalitet usluge koristeci za pranje namestaja I automobila samo najsavremenije masine i najkvalitetniju hemiju

Zakazivanje i informacije na 069/331-30-31

Back to content | Back to main menu